BOSCH_MACEDONIAN_RGB

10 годишна гаранција на моторот

Ова не е само фраза – ова е нешто што го гарантираме. Гаранција на моторот за следните 10 години.

Овие гаранциски услови се однесуваат на сите нови цилиндрични правосмукалки со или без вреќички, опремени со Bosch мотор, купени од 1 август 2019 година па натаму (со исклучок на моделите од Серија 2 BGS05…/BGC05…).


Лични информации
* Задолжителни податоци


Информации за апаратот
Каде се тие податоци?

Да , се согласувам BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje да ги користи моите лични податоци и дополнителни информации (на пример, информации за производ, информации за купување, историја на поправки) кои ќе бидат обезбедени од моја страна во овој формулар и преку други канали преку кои ќе ме контактирате, односно е-пошта, мобилен или фиксен телефон, услуги на систем за праќање пораки (на пример, WhatsApp, Facebook Messenger итн.) и да ги објавувате за следните цели:

1. Испраќање на прилагодена и персонализирана комуникација преку е-пошта и истата да биде објавувана на производите, услугите и настаните;
2. Испраќање покани за учество во оценување на производи, анкети од корисници за моето користење на производите кои ги имам регистрирано, мое општо искуство со BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje, како и анкети за задоволство на корисници;
3. Покани за учество во наградни извлекувања, кешбек, и други наградни игри.
Во секое време можам да ја повлечам мојата согласност во однос на гореспоменатото кое ќе се применува во иднина, и тоа преку контакт со нас на: informacije.internet@bshg.com

Услови на промоција

Условите за продолжената промоција на гаранцијата можете да ги најдете ОВДЕ

Информации за производи

Зумирајте за да видите каде се наоѓаат информациите за производот што треба да ги внесете во формуларот.

Испратете регистрација

Бидејќи ние треба да генерираме сертификат со вашите информации, ве молиме притиснете го копчето “ИСТА” само еднаш и почекајте за потврда!