BOSCH_MACEDONIAN_RGB

Перални и сушилни машини Bosch Exclusiv

Со купувањето машина за перење и / или машина за сушење алишта од линијата Exclusiv на Bosch и регистрирање на купениот апарат во рок од 30 дена од датумот на купопродажба, Ви нудиме 5 години гаранција (дополнителни 3 години гаранција по истекот на 2 години гаранција која ја дава производителот).

Промоцијата важи од 16 јануари 2023 до 15 јануари 2025 година

  Лични информации
  * Задолжителни податоци

  Информации за апаратот
  Каде се тие податоци?

  Да , се согласувам BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje да ги користи моите лични податоци и дополнителни информации (на пример, информации за производ, информации за купување, историја на поправки) кои ќе бидат обезбедени од моја страна во овој формулар и преку други канали преку кои ќе ме контактирате, односно е-пошта, мобилен или фиксен телефон, услуги на систем за праќање пораки (на пример, WhatsApp, Facebook Messenger итн.) и да ги објавувате за следните цели:

  1. Испраќање на прилагодена и персонализирана комуникација преку е-пошта и истата да биде објавувана на производите, услугите и настаните;
  2. Испраќање покани за учество во оценување на производи, анкети од корисници за моето користење на производите кои ги имам регистрирано, мое општо искуство со BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje, како и анкети за задоволство на корисници;
  3. Покани за учество во наградни извлекувања, кешбек, и други наградни игри.
  Во секое време можам да ја повлечам мојата согласност во однос на гореспоменатото кое ќе се применува во иднина, и тоа преку контакт со нас на: informacije.internet@bshg.com

  Услови на промоција

  Условите за продолжената промоција на гаранцијата можете да ги најдете ОВДЕ i ОВДЕ

  Информации за производи

  Зумирајте за да видите каде се наоѓаат информациите за производот што треба да ги внесете во формуларот.

  Испратете регистрација

  Бидејќи ние треба да генерираме сертификат со вашите информации, ве молиме притиснете го копчето “ИСТА” само еднаш и почекајте за потврда!