BOSCH_MACEDONIAN_RGB

вграден кујнски апарат, машини за миење садови, фрижидер или замрзнувач

Ако од 1. 4. – 31. 8. 2021 купите Bosch вграден кујнски апарат, машини за миење садови, фрижидер или замрзнувач и ја регистрирате за 30 дена по купувањето, ќе иматe право на 5 години гаранција.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Услови на промоција

Условите за продолжената промоција на гаранцијата можете да ги најдете ОВДЕ: PDC, PCG, PRF

Информации за производи

Зумирајте за да видите каде се наоѓаат информациите за производот што треба да ги внесете во формуларот.

Испратете регистрација

Бидејќи ние треба да генерираме сертификат со вашите информации, ве молиме притиснете го копчето “ИСТА” само еднаш и почекајте за потврда!