BOSCH_MACEDONIAN_RGB

Машини за миење садови

Ако купите вградни или самостојни машини за миење садови Bosch во периодот од 1 април 2020 година до 30 centenmbpn 2020 година и го регистрирате истиот во период од 30 дена од датумот на купување на апаратот, ние ќе Ви подариме 5-годишна гаранција.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Услови на промоција

Условите за продолжената промоција на гаранцијата можете да ги најдете ОВДЕ

Информации за производи

Зумирајте за да видите каде се наоѓаат информациите за производот што треба да ги внесете во формуларот.

Испратете регистрација

Бидејќи ние треба да генерираме сертификат со вашите информации, ве молиме притиснете го копчето “ИСТА” само еднаш и почекајте за потврда!