Компанија

BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje
Savinjska cesta 30
3331 Nazarje
Словенија

Менаџмент на компанија:
Wolfram von Ohain (претседател)
Boštjan Gorjup
Matija Petrin

Телефонски број: +386 3 839 82 22
Факс: +386 3 839 82 00

Регистрирана во рамки на трговскиот регистар на Областениот суд во Целје
Даночен број: SI79872000