BOSCH_MACEDONIAN_RGB

Вградни апарати, фрижидери и машини за миење садови

Со купување на апарат од продажната кампања, која ги вклучува следните категории на апарати од Bosch: вградни рерни и вградни микробранови печки, вградни фиоки за загревање, плочи за готвење, аспиратори, целосно автоматски кафемат, вградни машини за миење садови, самостојни машини за миење, вградни фрижидери и замрзнувачи, самостојни фрижидери и замрзнувачи садови во периодот од 1 април 2024 година до 31 август  2024 година (датум на фактура), регистрирање на апаратот, како и отпечатување на сертификатот преку www.bosch-promocii.mk во рамки на 30 дена од датумот на купување на апаратот, клиентот добива бесплатно промотивно 3-годишно продолжување на гаранцијата.

  Лични информации
  * Задолжителни податоци

  Информации за апаратот

  Да , се согласувам BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje да ги користи моите лични податоци и дополнителни информации (на пример, информации за производ, информации за купување, историја на поправки) кои ќе бидат обезбедени од моја страна во овој формулар и преку други канали преку кои ќе ме контактирате, односно е-пошта, мобилен или фиксен телефон, услуги на систем за праќање пораки (на пример, WhatsApp, Facebook Messenger итн.) и да ги објавувате за следните цели:

  1. Испраќање на прилагодена и персонализирана комуникација преку е-пошта и истата да биде објавувана на производите, услугите и настаните;
  2. Испраќање покани за учество во оценување на производи, анкети од корисници за моето користење на производите кои ги имам регистрирано, мое општо искуство со BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje, како и анкети за задоволство на корисници;
  3. Покани за учество во наградни извлекувања, кешбек, и други наградни игри.
  Во секое време можам да ја повлечам мојата согласност во однос на гореспоменатото кое ќе се применува во иднина, и тоа преку контакт со нас на: informacije.internet@bshg.com

  Услови на промоција

  Условите за продолжената промоција на гаранцијата можете да ги најдете ОВДE, ОВДE, ОВДE

  Информации за производи

  Зумирајте за да видите каде се наоѓаат информациите за производот што треба да ги внесете во формуларот.

  Испратете регистрација

  Бидејќи ние треба да генерираме сертификат со вашите информации, ве молиме притиснете го копчето “ИСТА” само еднаш и почекајте за потврда!